Varaa inspiroiva puhuja tapahtumaan ja hyvinvoinnin luennoitsijat

Cool N Talkilla on hallussaan Suomen parhaimpien puhujien keikkakalenterit – Yleisen varauksen/tiedustelun luennoitsijasta voit tehdä tästä. Meiltä löydät arvostetut ja tunnetut keynote-puhujat sekä parhaat luennoitsijat erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Myös etätilaisuuksien puhujat ja hybriditapahtumien moderaattorit saat meiltä.

Jukka Jalosen ja 300:n muun huippupuhujan puhekeikat varataan konsernimme kautta.

Menestysvalmentaja Jukka Jalonen.

Kiinnostaako inspiroiva hyvinvointiluento, motivoiva luennoitsija tai esimerkiksi itsensä johtamisen teemat? Ota yhteyttä ja ehdotamme sinulle nopeasti tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia. Cool N Talkin kokenut puhuja-alan tiimi löytää parhaat puhujat niin henkilöstö- kuin asiakastilaisuuksiin.

Puhujamme kattavat eri alojen parhaimpia asiantuntijoita, kouluttajia ja luennoitsijoita. Verkostomme ovat laajat, myös kansainvälisesti. Meiltä saat sopivat puhujat kaikkiin tapahtumiin.

Puhujan tilaaminen on riskitöntä – tapahtumaa voidaan siirtää kuluitta 6 kk. Livetilaisuuksien kysyntä elpyy, mutta odottamattomissa maailmantilanteissa voit siirtää tapahtumaa vaivattomasti tai pitää sen verkkototeutuksena.

Kaipaatko ideoita tulevaan tilaisuuteesi? Ota yhteyttä ja kerro tarpeistanne lisää! Tilaisuuksien puhujat ja kouluttajat kannattaa varata hyvissä ajoin. Saat puhutun sisällön vaivattomasti meiltä.

Hyvinvoiva työyhteisö & työhyvinvoinnin parantaminen:

Cool N Talkilla on yli 100 puhujaa työhyvinvointiin. Varaa siis meiltä luennoitsija työhyvinvointiin tai vaikkapa workshopilla rikastettu työhyvinvointikoulutus.

Ideoita ja oivalluksia hyvinvointiin ja työhyvinvointiin! Tutustu 30 suosittuun luennoitsijaan, jotka puhuvat hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta.

Suomen kokenein puhuja-alan tiimi auttaa: Kysy tarjous ja saat 3-4 aiheisiisi sopivaa ehdotusta, joista voit valita juuri sinun tapahtumaasi sopivan keynote-puhujan.

Cool N Talkin supersuosittuja puhujia:

Unilääkäri Henri Tuomilehto

Unilääkäri Henri Tuomilehto.

Professori Arto O. Salonen

Kestävän hyvinvoinnin ja yhteiskunnan asiantuntija Arto O. Salonen.

Futuristi Ilkka Halava

Tulevaisuustutkija ja työyhteisövalmentaja Ilkka Halava.

Resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam

Resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam.

Katso TOP 20 kysytyimmät puhujat ja luennoitsijat -listaus tästä. 

Top 20 puhujat ja luennoitsijat.