Puhujat kaikkiin tapahtumiin

Cool N Talkilla on hallussaan Suomen parhaimpien puhujien keikkakalenterit. Yleisluontoisen varauksen/tiedustelun luennoitsijasta voit tehdä tästä. Meiltä löydät arvostetut ja tunnetut keynote puhujat sekä parhaat luennoitsijat erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Myös etätilaisuuksien puhujat ja hybriditapahtumien moderaattorit saat meiltä.

Puhujien varaaminen on vaivatonta. Puhujien tilausprosessi on ollut sama vuodesta 2008 lähtien:

  1. Selaa puhujia alla olevasta katalogista.
  2. Lähetä kuvaus tapahtumasta samalla, kun lähetät meille puhujan saatavuustiedustelun.
  3. Kartoitamme puhujatarpeesi 17 vuoden kokemuksella.
  4. Saat meiltä tarjouksen puhujasta. Hänen keikkakalenterinsa on tarkistettu.
  5. Organisaatiosi tekee ostopäätöksen puhujasta.
  6. Tarkistamme puhujan saatavuuden tilaushetkellä. Eli puhujan henkilökohtainen kalenteri tarkistetaan myös.
  7. Saat tilausvahvistuksen puhujan puheenvuorosta sähköpostiisi. Jos kyseessä on webinaari, niin myös tallenteen jälkikatseluaika on sovittu.
  8. Puhuja on sinuun yhteydessä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Suosittua tammikuussa 2024:

Tekoäly puhujat ja tekoäly luennot ovat kasvavan kiinnostuksen kohteita. Kasvata työteho moninkertaiseksi tekoälyn avulla. Pyydä tarjous ChatGPT -koulutuksesta.

Kiinnostaako inspiroiva hyvinvointiluento, motivoiva luennoitsija tai esimerkiksi itsensä johtamisen teemat? Ota yhteyttä ja ehdotamme sinulle nopeasti tilaisuuteesi sopivia innostavia puhujia. Cool N Talkin kokenut puhuja-alan tiimi löytää parhaat puhujat niin henkilöstö- kuin asiakastilaisuuksiin.

Puhujamme ovat eri alojen parhaimpia asiantuntijoita, kouluttajia ja luennoitsijoita. Verkostomme ovat laajat, myös kansainvälisesti. Meiltä saat sopivat puhujat kaikkiin tapahtumiin.

Meiltä saat 24kk kuluttoman muutosturvan tilatulle puhujalle

Puhujan tilaaminen on riskitöntä – tapahtumaa voidaan siirtää kuluitta 24 kk. Livetilaisuuksien kysyntä on elpynyt, mutta odottamattomissa maailmantilanteissa voit siirtää tapahtumaa vaivattomasti tai pitää sen verkkototeutuksena.

Kaipaatko ideoita puhujista tulevaan tilaisuuteesi? Ota yhteyttä ja kerro tarpeistanne lisää! Tilaisuuksien puhujat ja kouluttajat kannattaa varata hyvissä ajoin. Saat 400 puhujan puhekeikat varattua vaivattomasti meiltä. Myös puhujien hanke-kilpailutukset onnistuvat vaivattomasti kauttamme.

Hyvinvoiva työyhteisö & työhyvinvoinnin parantaminen luennoitsijan vinkeillä:

Cool N Talkilla on yli 100 puhujaa työhyvinvointiin. Varaa siis meiltä luennoitsija työhyvinvointiin tai vaikkapa workshopilla rikastettu työhyvinvointikoulutus.

Ideoita ja oivalluksia hyvinvointiin ja työhyvinvointiin! Tutustu 30 suosittuun luennoitsijaan, jotka puhuvat hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta.

Suomen kokenein puhuja-alan tiimi auttaa: Kysy tarjous ja saat 3-4 aiheisiisi sopivaa ehdotusta, joista voit valita juuri sinun tapahtumaasi sopivan keynote puheenvuoron. Hintatakuu: Olemme tekoälyä ja automaatiota hyödyntävä puhujien verkkokauppa ja alitamme Speakersforum hinnat 90% varmuudella.

Puhujaksi aikovien infopaketti:

Puhujamarkkina Suomessa 2024? – artikkelin lopusta löydät ensi vuoden suosituimmat teemat keynote – puheenvuoroille.

Vinkkilista: Miten varmistat oikean puhujan tapahtumaan, jota alat suunnitella.

Oikea puhuja tapahtumaan

Cool N Talkin supersuositut puhujat:

Tunnelmamuotoilun kouluttaja Marjo Rantanen

Marjo Rantanen on palkittu keynote puhuja ja tunnelmamuotoilija.

Futuristi Elina Hiltunen

 

Resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam

Resilienssivalmentaja Ulrika Björkstam.

Katso TOP 20 kysytyimmät puhujat ja luennoitsijat -listaus tästä. 

Top 20 puhujat ja luennoitsijat.

Kysy tarjous TOP 20 -luennoitsijasta tai kenestä tahansa puhujakatalogin puhujasta!

  • Saat tarjouksen samana päivänä!
  • Tarjouspyynnön jättäminen on todella vaivaton tapa tavoittaa kaikki tapahtumaasi sopivat puhujat yhdellä kertaa. Tarjouspyynnön jättäminen ei maksa, eikä velvoita sinua ostopäätökseen.