Miksi puhujan kannattaa valita Cool N Talk?

Kehitamme toimialaa puhujakeskeisesti. Saat meiltä eniten hyötyä ja nostetta urallesi.

Puhujien halun, motivaation, arjen, osaamisen ja todellisen potentiaalin tunteminen on avain onneen eli kukoistavaan yhteistyöhön ja kasvavaan keikkavolyymiin. Cool N Talk:in kanssa et ole yksin. Meillä on ammattimyyjiä Suomessa ja Englannissa, digimarkkinoinnin ammattilaisia, sarjayrittäjiä ja premium-tason assistentit sekä valtavat verkostot. Otsarypyt pois, homma on nyt todella COOL – voit keskittyä itsesi kehittämiseen ja puhujakeikoille valmistautumiseen.

 

Miksi me?Kysy lisää

Ole mukana uudistajan tiimissä.

Me välitämme sinusta ja sinua! Puhuja- ja juontajasuhteiden hoitaminen on koko tiimimme asia. Sinä olet tärkein ja tärkein kysymys on: Mitä sinä haluat? Nyt 2019 puhujabusiness Suomessa kokee ison murroksen, jossa valta siirtyy pysyvästi puhujille, koska nyt on monta osaavaa ja eteenpäin katsovaa myynti- ja markkinointipalveluiden tarjoajaa. ”Meiltä saa muitakin palvelukonsepteja, mutta emme launchaa niitä julkisesti vaan puhujakohtaisesti.” – CEO, Mauri Ranta

Miksi juuri meille?

Maksimoit keikkamääräsi tekemällä yhteistyötä kaikkien alan suurimpien toimijoiden kanssa. Vertaa toki jatkuvasti saamaasi palvelua ja euroja. Neljän suurimman ja osaavimman puhuja-alan yrityksen joukkoon Suomessa kuuluvat myös Cool N Talk Finland Oy sekä tytäryrityksemme Puhujatori Oy.

  • Yli 2000 keikan kokemus ja jatkuva dialogi puhujien sekä asiakkaiden kanssa antaa meille paremman käsityksen mihin puhuja-ala on 2020-luvulla menossa Suomessa & Euroopassa. Liittymällä verkostoomme saat öljytyn myyntikoneiston, Suomen parhaan puhuja-alan digimarkkinointiosaamisen sekä kansainvälisen myyntiagentin palvelut.
  • Keikkamyynnin lisäksi tarjoamme tuotteistus-, brändäys- ja managerointipalveluita! Esimerkiksi kirjamyyntisi tukeminen on meille kunnia-asia. Rakastamme myös kansainvälisiä markkinoinnin haasteita.
  • Kun muut puhuvat avoimmuudesta ja läpinäkyvyydestä – Me toimimme jo niin! Esimerkkinä tästä on Cool N Talk – puhujaverkoston puhujien kautta tulevat puhujaliidit. Clousaamme ne niin, että sinun osuutesi on 85% ja meidän myynnin/markkinoinnin/taloushallinnon komissio on vain 15%. Lisäksi voimme ylpeänä todeta, että maksamme puhujalle keikkapalkkion todella sähäkästi keikan jälkeen.

Puhujaksi? Täytä oheinen lomake ja kerro meille lisää itsestäsi.

  • Kerro lyhyesti itsestäsi. Olemme pian yhteydessä sinuun hakumuksen saavuttua