Päivitä myyntiosaamisesi digiaikaan! Kasvata asiantuntijuuttasi modernin myynnin keinoin

Haluatko antaa tiimillesi työkalut, joilla kasvaa uuden ajan myynnin rockstaraksi? Entäs se tekoälyn hyödyntäminen työssäsi? Uupuuko inspiraatiota, rohkaisua tai tietoa kansainvälistymisestä?

Digiajan myyntivalmentajat ja sosiaalisen myynnin puolesta puhujat Oona Kankkunen, Sani Leino ja Petri Matero tulevat apuun niin modernin myynnin strategioissa kuin sosiaalisen myynnin ensimmäisten askelien ottamisessa kohti tuloksellista myynti- ja asiantuntijatyötä.

Emmi Harjuniemi tuo taitoja osaamisen muotoiluun ja tunnistamiseen sekä siitä viestimiseen sosiaalisessa mediassa ja perinteisessä mediassa. Emmi hyödyntää koulutuksissaan palvelumuotoilun ja fasilitoinnin keinoja sekä parinkymmenen vuoden taustaansa yliopisto-opettajana.

Kun kaipaat myyntiin sparrausta tai kokemusta pienyritysten viemisestä kansainväliseksi, on kouluttaja Antti Hemminki oiva valinta. Myös vakuuttava esiintyminen virtuaalisesti kuuluu Antin vahvaan koulutusosaamiseen. Puhujana hän jakaa osaamisensa innostavasti ja konkreettisin esimerkein, jättäen positiivisen ja vaikuttavan muistijäljen.

Näiden taitojen hiomisesta on hyötyä niin organisaatioille kuin yrittäjille osaamisen ja työntekijäkokemuksen vahvistamiseen. Emmi Harjuniemi muistuttaa: ”Harvat meistä kruunataan asiantuntijoiksi. Yleensä osaaminen täytyy ottaa omiin käsiin ja muovata siitä sellainen mukava kokonaisuus, josta on helppo viestiä somessa tai perinteisessä mediassa.”

Hyödynnä tekoälyä myyntityössä

Tervetuloa tekoäly! Tekoälyn aikakaudella uudesta työkaverista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti oman työn tehostajana. Tekoälyn hyödyntämistä myyntityössä käsittelee esimerkiksi Sani Leino. Nousukiidossa ovat täysin tekoälyn ja ChatGPT:n hyödyntämiseen keskittyvät 2-3 tunnin koulutukset ja inspiroivat keynote-luennot tapahtumiin. Kysytyt ja käytännönläheiset kouluttajat Sami Vesamo ja Immo Salo ovat pitäneet kymmeniä koulutuksia eri aloilla toimiville tiedon janoisille kuulijoille.

Etsitkö puhujaa, kouluttajaa tai juontajaa tilaisuuteesi? Me autamme! Cool N Talk tuo laadukasta & tuoretta sisältöä tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Luennoitsijat, juontajat, esiintyjät ja kouluttajat kaikki samasta paikasta – ota yhteyttä.