Ohjelmaa yritysten pikkujouluihin – Viihdyttäviä puheenvuoroja, stand upia & mentalismia

Cool N Talk sekä tytäryhtiö Puhujatori tarjoavat kattavan valikoiman ohjelmanumeroita henkilöstönne pikkujouluihin. Meiltä saat yritysten juhlatilaisuuksiin Suomen parhaimpien puhujien innostavat puheenvuorot sekä pikkujoulujen hauskimmat ohjelmanumerot. Tähän tekstiin olemme koonneet vinkkejämme iloa nostattavista esityksistä, stand up-koomikoista, mentalisteista ja musiikin siivittämistä esityksistä. Näet myös esitysten keskimääräiset hinnat.

Esiintyjät kannattaa varata ajoissa, sillä puhujien ja esiintyjien kalenterit täyttyvät nyt nopeasti. Virtuaalitoteutukset sekä huippupuhujien videoluennot eri pituisilla katseluoikeuksilla myös meiltä. Tutustu ja ota yhteyttä.

Kummeli-tarinoita ja musiikkia

Kummeli-duo Olli Keskinen ja Timo Kahilainen pureutuvat työelämän ajankohtaisiin aiheisiin viihdyttävästi Kummelien tapaan. Esitys onkin kestosuosikki ja takuuvarma hitti henkilöstön juhliin. Parempi työpäivä Kummelin tapaan-esitys yksinoikeudella konsernistamme.

Olli Keskinen ja Timo Kahila ovat rakastettuja Kummeli-esiintyjiä.

Improvisaatiota tarjoavat Noisy Caramel ja Improduo Melkein Kaksoset. Energinen Noisy Caramel luo viihdyttäviä, improvisoituja musiikkinumeroita perustuen yleisön ehdotuksiin. Pakettiin kuuluu 30 tai 45 minuutin mittainen rennon tyylikäs musiikkishow, jonka raamit suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa etukäteen.

Noisy Caramel tarjoaa viihdyttää musiikki-improvisaatiota pikkujouluihin.

Juhlakauden vauhdikkaat nauruhepulit ja tunnelmalliset tarinat toteuttavat näyttelijät Jaana Saarinen ja Elina Aalto, eli aka Improduo Melkein Kaksoset.

Improduo Melkein Kaksoset ovat juhlakauden ratkiriemukkain ohjelmanumero tilaisuuksiin.

Nämä yllämainitut viihdyttävät ohjelmanumerot kustantavat n. 3900 € + alv 24 % ja esiintyjien matkakulut.

Positiivisuutta, huumoria ja taianomaisia esityksiä

Mato Valtonen, Tom Pöysti ja Olli Keskinen ovat rakastettuja ammattipuhujia, jotka osaavat yhdistää nerokkaasti painavan asian ja viihteen.

Mato Valtosen yksi suosittu otsikko on mm: Tekemisen jarrut ja tekemisen meininki. Hän inspiroi, motivoi ja luo me-henkeä bänditarinoiden ja omakohtaisten kokemusten kera.

Tom Pöysti saa kuulijat nauramaan kippurassa tragikoomisella tyylillään. Tom puhuu esimerkiksi tekemisen riemusta ja tuskasta, saako töissä olla kivaa ja monesta muusta aiheesta.

Olli Keskinen keikkailee Kummelin Eero Kakon lisäksi myös ihan omana itsenään. Ollilla on tarinoita ja opetuksia kerrottavana niin työhyvinvointiin, työn tuottavuuteen kuin motivaatioonkin.

Näyttelijä ja psykoterapeutti Kari Ketonen syventyy puheenvuoroissaan karismaan ja stressinhallintaan. Kari puhuu aiheista esimerkiksi otsikolla: Karisma – hermojen hallinnan taito, jossa jokainen voit kehittyä! Kari on myös yritystilaisuuksien kysytty juontaja.

Tähtitanssija Minna Tervamäki on huikea puhuja rohkeudesta ja asenteesta. Minna on valloittava persoona ja hänen puheenvuoroihinsa on lisäksi mahdollista räätälöidä tanssia. Ote Minnan puheenvuorosta kannattaa katsoa tästä.

Mentalismia, mielen ihmeitä ja taikuutta tilaisuuksiin tuovat Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki. Mentalisti Jose Ahosella on uniikki näkökulma ihmismieleen ja hän ottaa yleisön haltuunsa varmalla ammattitaidolla. Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia. Kielitaitoinen Johannes Malkamäki on Suomen ainoita esiintyjiä ja taikureita, joka yhdistää sulavasti mentalismin vuorovaikutteisuuden taikuuden illuusioihin.

Lämminhenkisen stand up-komiikan ystäville suosittelemme Matti Patrosta ja Marjo Rantasta. Matti Patronen on suosittu ammattilaiskoomikko ja tuttu kasvo Stand up! -ohjelmasta. Monilahjakkuus Marjo Rantanen on palkittu puhuja tunnelmamuotoilusta sekä stand up-koomikko.

Hyvän mielen koomikoiksi Häpeä-Helena ja Moka-Simo ovat nappivalinta. Duon Helena Pöllänen ja Simo Takanen ovat yhdistäneet osaamisensa hulvattomaksi kokonaisuudeksi pohtien häpeää ja epäonnistumisia.

Räväkämpää tunnelmankohottamista tilaisuuksiin tuo Sointu Borg. Juuri esikoiskirjansa julkaissut Sointu juontaa ja puheenvuoroissan motivoi kuulijoita tavoittelemaan rohkeasti omia unelmiaan. Lisää juontajiamme löydät juontajat-välilehdeltä.

Juontaja ja puhuja Sointu Borg

 

Nämä yllämainitut suositut ohjelmanumerot kustantavat alle tai noin 2900 € + alv 24 % sekä esiintyjien matkakulut.

Tutustu myös näiden mahtavien esiintyjien ohjelmanumeroihin

Nämä yllämainitut suositut ohjelmanumerot kustantavat alle tai noin 1900 € + alv 24 %, lisäksi esiintyjien matkakulut.

Katso tämän hetken kysytyimmät yrityspuhujat: Top 20 puhujat – Syksyn 2022 kysytyimmät puhujat ja luennoitsijat

 

 

Pyydä tarjous

* Pakollinen kenttä