JUONTAJA TAPAHTUMAAN

Varaa juontaja tai moderaattori tulevaan tapahtumaasi Cool N Talkilta. Saat meiltä ammattitaitoiset juontajat kaikkiin tilaisuuksiin, kuten yritystapahtumiin, juhlatilaisuuksiin, seminaareihin, messuille ja virtuaalitilaisuuksiin. Osaava juontaja on tärkeässä roolissa, kun puhutaan tapahtuman vuorovaikutteisuudesta ja asiakaskokemuksesta – hyvä juontaja tuo arvokkaan vaikutelman tilaisuuteen. Osaamme myös suositella juontajat, joilla on tilaisuuden teeman mukaista tarkempaa osaamista tai kokemusta tietystä aiheesta.

Ammattitaitoiset juontajamme suunnittelevat toimivan tapahtumakäsikirjoituksen yhdessä tilaisuuden järjestäjän kanssa etukäteen ennen tilaisuutta pidetyssä palaverissa. Tilaisuuden aikana varmaotteiset juontajamme pitävät langat käsissä ja pystyvät reagoimaan suunnitelmista poikkeaviin tilanteisiin luontevasti. Juontajamme osaavat ottaa huomioon myös verkkototeutuksien erityispiirteet.

Puuttuuko tilaisuudestasi moderaattori tai juontaja? Ota yhteyttä, niin ehdotamme sinulle nopeasti innostavia juontajia sekä osaavia moderaattoreita! Varaa kauttamme juontaja tapahtumaan vaivattomasti.