Inspiroivat luennot yrittäjille – Hyvinvointi, kasvu & itsensä johtaminen

Mitä on tämän päivän yrittäjyys ja mitä kaikkia taitoja yrittäjän tulee hallita? Miten pitää huolta hyvinvoinnista ja jaksamisesta yrittäjänä muutosten ja kiireen keskellä? Miten kasvattaa yritystään ja taitojaan sekä erottautua massasta? Entä ajanhallinta hektisen arjen keskellä?

Muun muassa näistä aiheista alla olevat puhujanostot ovat käyneet energisoimassa yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita. Ota puhujavinkit talteen kasvun, myynnin ja hyvinvoinnin teemoja käsitteleviin keynote-puheenvuoroihin ja koulutuksiin.

Noora Fagerström – Kasvu & franchising

Jungle Juice Barin perustaja, sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström tunnetaan puhujana, joka jakaa mielellään avoimesti omia kokemuksiaan yrittäjänä ja puhuu inspiroivasti yrittäjyydestä sekä rohkaisee kasvumyönteiseen ajatteluun. Noora saa puhujana kiitosta läsnäolostaan ja vankasta kokemuksestaan yrittäjyyden eri puolista. Fagerström on arvostettu ja mielenkiintoinen keynote-puhuja erilaisiin tilaisuuksiin.

Petri Matero – Markkinointi, brändäys ja myynti

Petri Matero on tulospohjaisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen ja on toiminut yrittäjänä pitkään. Petri on karismaattinen puhuja ja mukaansatempaava kouluttaja, joka osaa puhutella ja motivoida kuulijoita esimerkkitarinoillaan ja vuorovaikutteisella tyylillään. Puheenvuorot antavat ajatuksia ja oppeja massasta erottumiseen markkinoinnin, brändäyksen ja myynnin saralla.

Tinu Räisänen – Ymmärrä yrityksesi tärkeimmät luvut ja menesty

Tinu Räisänen on energinen ja valovoimainen puhuja, joka herättää sisäisen johtajuutesi ja auttaa kehittämään itsensä johtamisen taitoja. Taloushallinnon ammattilaisena ja energisenä tekijänä Tinu innostaa ja herättelee puheillaan tarkastelemaan oman panostuksen merkitystä menestyksessä. Puheenvuorot käsittelevät johtajuutta ja itsensä johtamista, ja sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää näitä taitoja itsessään – tarvitsemme työelämään yksilötasolla lisää taitoa ottaa vastuuta omasta toiminnasta, taitoa johtaa itseämme ja sitä kautta muita.

Mikko Rantanen – Yrittäjän ajan- ja arjenhallinta

Mikko Rantanen on monipuolinen sarjayrittäjä, joka on kerännyt runsaasti kokemusta yritysmaailman eri puolista. Rantanen tunnetaan yrittäjänä, joka on ollut perustamassa kymmenkuntaa yritystä eri toimialoilla. Hänellä on myös vahva osaaminen kaupallistamisessa, omistajanvaihdoksissa ja yrityskaupoissa. Mikko on myös samaistuttava puhuja ajanhallinnan, priorisoinnin ja organisoinnin merkityksestä yrittäjien hektisessä arjessa.

Simo Takanen – Yrittäjä ei anna periksi ja moka on lahja

Simo Takanen on hyväntuulen stand up-koomikko, puhuja ja yrittäjä. Hauskuuttamisen lisäksi Simo puhuu mielellään myös muista aiheista, joita elämän varrella on sattunut ja tapahtunut. Koomikkona ja satoja esityksiä tehneenä hän räätälöi puheensa asiakaskohtaisesti. Simo puhuu vaikeistakin aiheista, kuten mokista, positiivisen kautta ja hän usein tempaakin yleisön mukaansa hulvattomilla tarinoillaan.

Sani Leino – Myynti ja tekoäly myynnissä

Sani Leino on tuloksellisen sosiaalisen myynnin pioneereja Suomessa sekä suosittu myyntivalmentaja. Lisäksi Leino on sertifioitu tunneälykkään myyntityön valmentaja. Sani tuo energisillä luennoillaan motivaatiota ja lisäoppia yrittäjille myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen – kuten kuinka valjastaa tekoäly myyntivälineeksi. Suosituimmat aiheet, joista Sani puhuu ja kouluttaa liittyvät myyntiin, asiakaskokemukseen, digitalisaatioon ja tekoälyyn, sosiaalisten ympäristöjen hyödyntämiseen myyntityössä (Social Selling) sekä yrittäjyyteen.

Kaisa Huova – Menestyvän yrittäjän mindset

Kaisa Huova tarjoaa inspiroivia valmennuksia, jotka herättävät kuulijan pohtimaan, miltä merkityksellinen ja taloudellisesti kannattava liiketoiminta näyttää itselle, sekä kehittämään omaa mindsettiään yrittäjänä. Huovan osaamiseen kuuluvat niin osallistavat workshopit, koulutukset kuin keynote-luennot. Kaisa on perehtynyt erityisesti palvelualojen yrittäjyyteen.

Joni Jaakkola – Yrittäjien hyvinvointi ja jaksaminen

Työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola on kysytty hyvinvointipuhuja, jonka puheenvuoroissa kuuluu hänen ihmisläheinen asenne ja motto ”tosissaan mutta ei liian vakavasti”. Joni on auttanut valmennuksilla ja puhuttelevilla yritysluennoillaan tuhansia ihmisiä kohti parempia elämäntapoja, jonka myötä hänellä on runsaasti näkemystä ja kokemusta asiakkaidensa erilaisista elämäntilanteista ja unelmista. Luennoillaan Joni keskittyy niihin hyvinvoinnin työkaluihin, jotka tuottavat aidosta tuloksia

Lue myös: Hyvinvointiluennot – Oivalluksia ja konkretiaa parempaan uneen, stressinhallintaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Jaakko Savolahti – Yrittäjien kokonaisvaltainen hyvinvointi

Jaakko Savolahti edistää ymmärrystä siitä, että kokonaisvaltainen hyvinvointi on oleellinen osa yrityksen kykyä tehdä tulosta. Suorituskyky- ja terveysvalmentajana Jaakko auttaa johtamaan omaa hyvinvointia paremmin, jolloin jaksaminen töissä ja vapaalla paranee. Keinoja toteuttaa muutoksia kiireisen arjen keskellä on monia, ja tähän Jaakko antaa käytännönläheisiä toteutustapoja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuuden huomioiden.

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Suositut stressinhallinta kouluttajat

Lisää suosittuja hyvinvointiluentoja: 30 suosittua luennoitsijaa työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen

Katso kauden suosituimmat ja kysytyimmät puhujat TOP 20 puhujat -listalta. 

Vinkit puhujan valitsemiseen: Valitse oikea puhuja tapahtumaan