Hyvinvointiluennot – Oivalluksia ja konkretiaa parempaan uneen, stressinhallintaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Hyvinvointipuhujat ovat työyhteisöjen ja tiimiläistesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen tukena. Meillä on laaja hyvinvoinnin huippuammattilaisten joukko, joiden ajatuksia herättävät ja uutta virtaa antavat luennot ja koulutukset pysäyttävät kuulijat ajankohtaisten aiheiden äärelle. Saat meiltä innostavat hyvinvointiluennot, monipuoliset puolen- ja kokopäivän koulutukset ja workshopit, tietenkin niin livetilaisuuksiin kuin erilaisiin virtuaalitapahtumiin.

Hyvinvoinnin, unen ja jaksamisen kanssa töitä tekevät asiantuntijapuhujat tuovat yritysten ja organisaatioiden tilaisuuksiin käytännönläheisiä arjen työkaluja sekä energiaa ja innostusta arjen tekemiseen. Työhyvinvointiin satsaaminen on viisasta liiketoimintaa ja panostaminen työhyvinvointiin tulee usein moninkertaisena takaisin.

Mikä aihe puhuttaa teidän työyhteisössänne? Kerro meille ja ehdotamme sopivia ja innostavia puhujia aiheesta! Suosittelemme tutustumaan alla oleviin ajankohtaisiin luennoitsijoihin. Löydät meiltä Suomen suosituimmat puhujat ja uudet raikkaat puhujakasvot tilaisuuksiisi.

Hyvinvointiluento tukee henkilöstön hyvinvointia.
Hyvinvointipuhujat tukevat hyvinvointia innostavilla ja käytännönläheisillä luennoillaan. Vasemmalta Joni Jaakkola, Miia Soranto, Henri Tuomilehto, Ulrika Björkstam, Olli Sovijärvi, Kari Ketonen, Jaakko Savolahti, Miia Huitti, Riina Manner, Laura Sokka, Riku Aalto.

Miia Soranto – Uni energisen elämän peruspilarina

Univalmentaja Miia Soranto on todella pidetty puhuja ja kouluttaja, joka on itsekin entinen uneton. Miiaa lainaten, myös yritykset ovat alkaneet ymmärtämään unen voimaa: ”Unessa on huikea potentiaali meille kaikille ja upeasti yritykset ovat alkaneet ottaa tästä koppia! Rakennetaan yhdessä parempaa palautumista ja tulevaisuuden hyvinvointia luento kerrallaan.” Asiakaspalautteissa Miiaa on kiitelty niin ahaa-elämyksellisestä puheenvuorosta, antoisasta keskustelusta kuin konkreettisista työkaluista unen laadun parantamiseen.

Henri Tuomilehto – Nukkumalla menestykseen, uni hyvinvoinnin perustana

Henri Tuomilehto on tunnettu unilääkäri ja tietokirjailija, joka tuo luennoillaan esille mitä kaikkea hyvää unesta seuraa ja miten itse voi nukkumiseen vaikuttaa – nukkuminen kun vaikuttaa kaikkeen. Henri saa paljon kiitosta luennoistaan, joita hän pitää niin suomeksi kuin englanniksi. Jos et ole vielä lukenut Tuomilehdon kirjaa ”Nukkumalla menestykseen”, suosittelemme tutustumaan tähän hienoon teokseen.

Olli Sovijärvi – Resilienssin kehittämisellä terveyden ja hyvinvoinnin tasapainoa

Lääkäri ja biohakkeri Olli Sovijärvi  on osallistava ja mukaansatempaava puhuja, joka on julkaissut useita tietokirjoja. Olli työstää tällä hetkellä kokonaisvaltaista kirjaa resilienssistä. Ollin mukaan resilienssi eli muutoskykyisyys on nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa ratkaisevan tärkeää hyvän terveyden ja hyvinvoinnin tasapainon saavuttamiseksi. Kehittämällä muutoskykyisyyttä ihminen voi lisäksi navigoida nykyajan elämän haasteissa helpommin ja ennen kaikkea itselleen armollisemmin.

Ulrika Björkstam – Resilienssi mielen voimavarana ja työelämätaitona

Ulrika Björkstam on yksi Suomen suosituin resilienssivalmentaja. Hän auttaa työyhteisöjä, tiimejä ja esihenkilöitä johtamaan itseään paremmin arjen paineiden ja työelämän muutosten keskellä. Ulrikalla on taito luoda tunnelma, joka jättää vahvan tunnejäljen kuulijoihin. Ulrika saa yleisön pysähtymään aiheen ympärille ja luennot saavat huippupalautetta. Hänen luentojen suosittuja otsikoita ovat muun muassa: ”Muutoskyky mielen voimavarana” ja ”Resilienssi – tulevaisuuden työelämän metataito”.

Miia Huitti – Kevennä stressikuormaasi, lisää jaksamistasi!

Mikä on sinun tärkein syy lievittää stressiä, keventää kuormitusta ja palautua paremmin? Kysyy stressivalmentaja Miia Huitti luennollaan herätellen kuulijoiden ajatuksia samaistuttavilla esimerkkitarinoilla. Miia tunnetaan stressinhallinnan ammattilaisena ja pidettynä puhujana, jolta saa hyviä työkaluja stressin lievittämiseen ja oman hyvinvoinnin johtamiseen arjessa. Sertifioituna stressinhoitovalmentajana Huitti haluaa auttaa ihmisiä voimaan paremmin niin töissä kuin vapaalla. Täysin stressittömään elämään tai työhön Miia ei kuitenkaan kannusta, sillä tutkimusten mukaan olemme parhaimmillamme, kun stressiä ja kuormitusta on sopivasti! Miia tarjoaa aina laadukasta ja tuoretta sisältöä hyvinvointiin keskittyvillä luennoillaan ja hän tekee luentojen lisäksi myös pidempiä koulutuskokonaisuuksia yrityksille ja työyhteisöille. Viime vuosina Miia on perehtynyt lisäksi onnellisuuteen työelämän kilpailuetuna ja kuinka onnellisuuden lisääminen auttaa työyhteisöjä onnistumaan.

Laura Sokka – Näin muutat stressin vihollisesta voimavaraksi, ja vahvistat mielen työhyvinvointia, palautumista sekä työkykyä

Laura Sokka on neuropsykologi ja aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori, joka ravistelee katsomaan stressiä uusin silmän työelämässä totuttujen toimintatapojen sijaan. Laura inspiroi keynote-puheenvuoroillaan ja koulutustyössään muuttamaan stressin vihollisesta voimavaraksi, jolloin työhyvinvointi ja tuottavuus lisääntyy. Samalla uupumuksen riski vähenee. Lauran tavoitteena on luoda terveempää stressinhallintaa, palautumista ja parempaa mielen työhyvinvointia. Hänen puheenvuoroilta voi odottaa arkikielelle käännettyä tieteellistä tietoa ja esimerkkejä, joita kuulijat voivat käyttää konkreettisena apuna arjessa ja työssä. Laura sanookin kouluttavansa yrityksiä, tiimejä, esihenkilöitä ja johtajia joilla on rohkeutta tarkastella omaa ajattelua ja tapoja sekä halua kehittyä hyvinvointi edellä.

Kari Ketonen – Stressin- ja mielenhallinta on karisman avain

Kari Ketonen on suurelle yleisölle tuttu palkittuna näyttelijänä, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Lisäksi hän on kiertänyt puhumassa ympäri Suomen jo lähes vuosikymmenen ajan itsensä johtamisen, stressinhallinnan, karisman ja hyvän vuorovaikutuksen aiheista. Kari on laillistettu ylemmän erityistason psykoterapeutti ja kehopsykoterapian tuntija – keho-mieli yhteys ja sen ymmärtäminen onkin hänen erityistä osaamista. Kari Ketonen on monipuolinen osaaja ja erittäin pidetty puhuja, joka on ollut kysytyimpien puhujiemme TOP-listalla jo jonkin aikaa.

Riku Aalto – Parempaa stressitasapainoa voimavaroja fiksusti annostelemalla

Riku Aalto on toiminta- ja suorituskykyvalmentaja ja elintapavalmennuksen uranuurtajia Suomessa, joka aktivoi yritysluennoillaan osallistujia hallitsemaan paremmin omaa hyvinvointiaan ja stressitasapainoa. Lue Rikun blogikirjoitus stressitasapainosta.

Riina Manner – Ylikuormittumisen ennaltaehkäisy työelämässä

Riina Manner on innostava työhyvinvointilähettiläs ja toimii toimitusjohtajana hyvinvointialustan parissa, joka on tarkoitettu työhyvinvoinnin johtamiseen. Hybridityön haasteet ja ongelmien ehkäiseminen sekä ylikuormittumisen ja uupumuksen estäminen ovat muun muassa Riinan puheenvuorojen aiheita. Hän puhuu myös mielellään työelämän arvoista, sillä inhimillinen työelämä kuuluu kaikille ja se on ainoa tie kestävään menestykseen.

Joni Jaakkola – Terveys ja suorituskyky arjen prioriteettina

Joni Jaakkola lähestyy luennoillaan hyvinvointia ihmisläheisesti ja viihdyttävän jämäkästi. Joni on kysytty puhuja hyvinvoinnin monipuolisiin aiheisiin ja asiakaspalautteissa Joni saa kiitosta luentavasta ja huumorin sävyttämästä tyylistään puhujana. Hän osaa vakuuttaa kriittisenkin yleisön siitä, miksi terveyden asettaminen arjen prioriteetiksi kannattaa ja millä keinoin se saadaan aikaiseksi. Oppejansa Jaakkola on kerännyt Väkevä elämä – Viisaampi mieli, vahvempi keho -tietokirjaan.

Jaakko Savolahti – Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Jaakko Savolahti auttaa ihmisiä elämään terveempää ja parempaa elämää, ja koska hyvinvointi on moniulotteinen paketti, Jaakko lähestyy aihetta usein kokonaisvaltaisella otteella. Jaakko on entinen maajoukkuetason urheilija, maajoukkueen kapteeni, konsultti ja seuravalmentaja. Hän on kokenut myös uupumisen liiallisen kuormituksen seurauksena. Jaakko yhdistää konkretian ja elämän esimerkit luentokokonaisuuksiksi, joista henkilöstö saa energiaa tehdä parempia valintoja hyvinvointinsa parantamiseksi. Jaakko saa kiitosta osaamisestaan, aitoudesta, konkretiasta ja elämäniloisesta asenteesta.

Lisää suosittuja hyvinvointiluentoja: 30 suosittua luennoitsijaa työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen

Katso kauden suosituimmat ja kysytyimmät puhujat TOP 20 puhujat -listalta.