10 syytä miksi kannattaa tilata keynote-puhuja tilaisuuteesi

Mietitkö vielä keynote-puhujan tilaamista tilaisuuteesi tai tapahtumaan?

Rakkaudesta lajiin, kokosimme kymmenen syytä miksi mielestämme kannattaa tilata puhuja tapahtumaan.

Tiedämme vankalla tuhansien tapahtumien kokemuksella (puhuja-alan parissa vuodesta 2006) arvon, jonka puhujat ja esiintymisen ammattilaiset tuovat tullessaan erilaisiin tilaisuuksiin.

Vinkkimme voivat auttaa, kun suunnittelet seuraavaa tilaisuutta tai haluat kirkastaa mitä hyötyjä keynote-puhuja tuo tilaisuuden järjestäjien, tavoitteiden kuin asiakaskokemuksen näkökulmasta.

Ulkopuolinen puhuja, esiintyjä tai juontaja tuo arvokkuutta sekä lisäarvoa tilaisuuteen

Tilaisuuteen sopiva puhuja, esiintyjä tai juontaja tuo mukanaan ammattitaitonsa ja näkemyksensä, joiden pitäisi aina tuoda arvokasta lisäarvoa tilaisuuteen osallistujille.

Keynote-puhuja vahvistaa tilaisuuden ydinaihetta ja tavoitteita

Puhuja ja keynote-puhe vahvistaa esimerkiksi tilaisuuden avanneen henkilön ydinsanomaa ja tukee tavoitteita. Tilaisuuksien merkitystä ei pidä vähätellä, sillä niissä määritellään yhteisiä tavoitteita, innostutaan, ideoidaan ja vahvistetaan me-henkeä. Sopiva puhuja on mukana asetettujen tavoitteiden toteutumisessa.

Keynote-puhuja nostaa tunnelmaa sekä rentouttaa ilmapiiriä

Kannanotot kuultuun puheeseen toimivat hyvin jutustelun aiheena tauoilla.

Mielenkiintoisella puhujalla ja aiheella varmistetaan korkea osallistumisaste tilaisuuteen

Sekä päivän muuhun ohjelmaan myös! Hyvällä puhujalla on erinomainen kuva siitä, kuinka puhe tulee räätälöidä ja toteuttaa, jotta yleisö saadaan täysillä mukaan.

Puheenvuoro aikatauluttaa päivän kulkua

Puheenvuoro voi toimia esimerkiksi keventävänä ohjelmanumerona muiden puheiden rinnalla tai puheenvuoro voi olla päivän tietopaketti kuulijoille, jonka jälkeen on muuta ohjelmaa.

Puhuja pystyy vaikuttamaan kuulijoiden tunnelmaan ja miten inspiroituneina he lähtevät tapahtumasta kotiin

Me autamme ja osaamme suositella puhujat jotka tuovat halutunlaisen tunnelman päivään tai tiettyyn hetkeen, kuten räväkkyyttä, rauhoittavaa, haastavaa tai aktivoivaa tunnelmaa.

Hyvä keynote-puhuja jättää kuulijoihin vahvan tunne- ja muistijäljen

Valitsemalla puhujan, joka on tunnettu alan osaamisestaan ​​tai joka on tunnettu nimi muiden saavutusten takia, herätät kohderyhmän kiinnostumaan tulevasta tapahtumasta.

Keynote-puheenvuorot ja luennot sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin

Puhujia tilataan niin pienempiin kuin isompiin tilaisuuksiin, henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin. Tunnemme puhujamme, ja osaamme suositella henkilöt jotka loistavat pienen porukan kanssa ja kuka osaa ottaa yleisön haltuun isolla lavalla.

Virtuaalitilaisuudet ja webinaarit ovat nykypäivää

Puheenvuorot ovat saatavilla myös erilaisiin virtuaalitilaisuuksiin.

Puhujaan panostaminen on hyvä tapa kiittää tilaisuuteen osallistuneita

Etä- ja hybridiaikakaudella tilaisuudet luovat mieleenpainuvia ja laadukkaita kohtaamisia. Lukuisten asiakaspalautteiden perusteella tiedämme tilaisuuksien olevan tärkeä osa työhyvinvointia!

Ota onnistuneiden tapahtumien suunnitteluun avuksi myös nämä tietopaketit: 

Cool N Talk tuo laadukasta & tuoretta sisältöä tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Puhujat, juontajat, esiintyjät ja kouluttajat kaikki samasta paikasta – ota yhteyttä.